Angajari videochat Bucuresti

Angajări videochat București

Ce trebuie sa faci ca să te angajezi ca model de videochat la Studio CamStars?

Fară îndoială, videochatul este jobul ideal pentru oricine cauta independență financiară și își dorește să câștige peste 10.000 de dolari pe lună. Indiferent dacă ești casnică, studentă sau dacă pur și simplu te-ai săturat să lucrezi 10-12 ore/zi și să câștigi foarte puțin, ne-ar face mare plăcere să te alaturi echipei noastre! Facem angajări în videochat pe tot parcursul anului, de aceea, te așteptăm oricând să ne contactezi.

Și îți mai spunem un secret: ca să devii un model de top, nu ai nevoie de experiență în domeniu sau de facultate.O să îți explicăm și o să te învațăm tot ceea ce trebuie să știi despre ce înseamnă videochat.Îți oferim cel mai bun training și cursuri individuale gratuite, în cadrul cărora te vei dezvolta atât profesional, cât și personal.

Colaborăm doar cu personal feminin cu vârsta minimă de 18 ani. Nu acceptăm cupluri și persoane de sex masculin. Garantăm autenticitatea și susținem această ofertă! Studio CamStars Videochat București te susține în drumul tău spre succes!

Ce îmi trebuie pentru a începe colaborarea cu Studio CamStars?

  • Carte de identitate, pașaport sau permis valabil
  • Cunoștințe minime de limba engleza – vei purta conversații cu persoane straine, iar pentru a-ți facilita jobul trebuie să ai cunostințe minime de limba engleza
  • Cunostințe minime de utilizare a PC-ului – tehnologia ne oferă posibilitatea de a activa în domeniul videochat-ului, ceea ce înseamnă că viitoarea angajată trebuie sa aibă cunostințe minime în utilizarea calculatorului
  • Seriozitate – este în beneficiul tău, dar și în beneficiul nostru, ca tu sa îți respecți locul de muncă și să iei în serios activitatea pe care o desfășori

Hai să ne cunoaștem și să îți povestim mai multe despre Studio CamStars

Ne poți contacta oricănd folosind unul dintre următoarele mijloace de contact sau poți completa formularul de mai jos (mergi la formular) și te contactăm noi.
Videochat Bucuresti

Formular de contact

Studio CamStars Angajari videochat Bucuresti
Arată bine!
Te rugăm să completezi numele si prenumele!
Arată bine!
Te rugăm să completezi adresa de e-mail!
Format: 0712345678
Arată bine!
Te rugăm să completezi numărul de telefon conform formatului afișat!
Arată bine!
Te rugăm să completezi numărul de telefon conform formatului afișat!

Selectează o fotografie cu tine

Întrebări frecvente

În medie, fiecare model la începutul colaborării cu Studio CamStars, în primele luni de activitate, au avut încasări de peste 1.000 $! Dacă ești genul de persoană implicată și tratezi jobul de model videochat ca pe un oricare alt job și nu consideri că videochat-ul este doar o sursă de venit, noi îți garantăm că vei câștiga această sumă , ba chiar poți face și mai mult de 1.000 $ !

Ținem să menționăm încă o dată cu riscul de a ne repeta ( tocmai pentru a fi cât se poate de clar ) că pentru a atinge nivelul de încasări al modelelor Studio CamStars Videochat București trebuie să ai o atitudine serioasă si motivată ! Având aceste calități și tinând cont de sfaturile pe care le vei primi din partea noastră, cu siguranță rezultatele financiare nu se vor lăsa așteptate !

Domeniul videochatului este o activitate economică și se supune legislației în vigoare. Însa, ca orice altă afacere, fiecare studio respectă mai mult sau mai puțin legea. În ceea ce ne privește, îți garantăm că respectăm absolut toate prevederile legale, pentru a putea construi pe termen lung. În momentul în care te hotărăști să lucrezi ca model de videochat, vei semna un contract cu Studio CamStars, în care sunt prevăzute drepturile și obligațiile fiecărei părți. De asemenea, fiecare sumă de bani va apărea în acte și va fi impozitată corespunzător. Oricând, poți cere acces la rapoartele fiscale pentru Bugetul de Stat pentru a fi sigură de corectitudinea și legalitatea activității noastre economice, acces care ți se va acorda fără nicio problemă.

Pentru un venit mare noi recomandăm modelelor care caută angajări videochat să lucreze în cadrul unui studio. Condițiile absolut necesare (aparatură tehnică și video, internet de bună calitate, decor variat, etc) necesită o investiție destul de mare și greu de amortizat de către o personă într-o perioadă scurtă de timp. În afară de aceste “cerințe materiale”, feedback-ul unui trainer ajută întotdeauna modelul să urce în top. În plus, este incredibil de greu sa îți menții programul de lucru și focusul de una singură, cu siguranță ai descoperit asta și cu alte ocazii. Cu toate încercările noastre, 99% dintre modelele din studio castigă mai mult de 250% decât modelele de acasă.

Dacă însa locuiești într-un oraș unde nu avem studio, poți încerca și videochat de acasă.

Ca în orice alt domeniu, evoluția unei persoane în carieră depinde doar de ea. Fiecare model va avea parte de o perioadă de training în care i se vor furniza toate informațiile necesare despre site-urile de videochat, precum și mici “trucuri” care o vor ajuta foarte mult. De asemenea, un rol semnificativ către succes îl au și cunoștințele de limba engleză, firea sociabilă și punerea în practică a noțiunilor acumulate în timpul perioadei de training. Putem spune că un model ajunge la succes între 2 și 6 luni de la angajarea în videochat.

Vino la noi în vizită. Stai de vorbă cu colegii din echipa de suport, stai de vorbă cu modelele de videochat care lucrează la noi, te vei lamuri foarte repede.